На Харківському напрямку наразі тривають дві ворожі атаки в районі Вовчанська, ще сім ворожих штурмів на напрямку відбито — поблизу Липців і в районі Вовчанська — Генштаб ЗСУ

20:04  |  26.06.2024
На Куп’янському напрямку ситуація напружена, від початку доби відбулося вже чотири бойові зіткнення - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Від початку дня ворог нарощує темпи наступальних та штурмових дій, шукає шляхи аби вклинитися в нашу оборону та спробувати вибити українські підрозділи із зайнятих рубежів. Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 99. Найгарячіше зараз на Покровському напрямку та у Харківській області. Разом з тим, українські захисники дають гідну відсіч окупантам, нищать особовий склад і техніку. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку наразі тривають дві ворожі атаки в районі Вовчанська. Ще сім ворожих штурмів на напрямку відбито — поблизу Липців і в районі Вовчанська. Сьогоднішня активність загарбників на напрямку призвела до втрати ними 124 осіб вбитими та пораненими. Знищено три артсистеми, чотири автомобілі та одиницю спеціальної техніки. Підрахунок ворожих втрат триває.

На Куп’янському напрямку українські оборонці від початку доби відбивали сім штурмових дій окупаційних військ біля Синьківки, Берестового, Стельмахівки та Степової Новоселівки. Біля останньої на даний час триває боєзіткнення.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: