На Харківщині ЗСУ деокупували 483 населені пункти — ОП

18:53  |  04.10.2022
Окупанти вели наступ в районі населеного пункту Уди на Харківщині: після вогневого ураження нашими воїнами відійшли - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Станом на 4 жовтня бійці Збройних сил України звільнили від російських загарбників 483 населені пункти Харківської області. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

«Слідчими підрозділами Національної поліції України на Харківщині здійснюються заходи щодо реєстрації воєнних злочинів. Проводяться роботи по обстеженню електроенергетичної інфраструктури на території деокупованих населених пунктів у Харківському, Чугуївському, Куп’янському, Ізюмському та Богодухівському районах», — заявив Тимошенко.

За його словами, комунальникам вдалося повернути світло до Черкаської Лозової, Слобідського та Кутузівки. У Балаклії зі світлом нині 13 тисяч абонентів.

«Тривають роботи по відновленню газопостачання в деокупованих населених пунктах. Працюємо над відновленням роботи ЦНАПів. На території Донецької, Луганської, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей триває відновлення роботи органів державної влади», — додав заступник керівника ОП.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: