На Харківщині затримано зловмисників, які обікрали двох жінок на понад 40 тисяч доларів США

19:05  |  28.09.2023
На Харківщині затримано зловмисників, які обікрали двох жінок на понад 40 тисяч доларів США

Фото: hk.npu.gov.ua

Зловмисники проникали до квартир та будинків громадян, звідки викрадали гроші та інше майно. Чоловіки затримані, їм повідомлено про підозру у скоєнні низки майнових злочинів. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

6 серпня цього року до відділу поліції №2 Чугуївського РУП надійшло повідомлення про те, що в місті Зміїв невідомі пошкодили металопластикове вікно, розташоване на другому поверсі 9-поверхового будинку, проникли до квартири та викрали гроші в сумі 85 000 гривень.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група, яка провела огляд місця скоєння злочину та вилучила речові докази.

Під час оперативно-розшукових заходів оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області разом із працівниками ВП № 2 Чугуївського РУП встановили, що до скоєного злочину причетні троє чоловіків 33, 45 та 46 років.

Встановлено, що чоловіки скоювали крадіжки в Харківському районі. У вересні в Мерефі вони проникли в будинок та викрали звідти 40000 доларів США. Того ж дня зловмисники викрали ще з одного будинку 1000 доларів США та 3000 гривень.

26 вересня співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області спільно з працівниками ВП № 2 Чугуївського РУП та ВП № 2 ХРУП № 1 та залученням співробітників полку поліції особливого призначення затримали зловмисників.

В ході обшуків за місцями мешкання фігурантів виявлені та вилучені речові докази.

27 вересня чоловікам повідомлено про підозру у скоєнні злочинів. Вони затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі поліцією встановлена причетність чоловіків ще щонайменше до 6 фактів квартирних крадіжок, скоєних на території Харкова та Харківської області.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: