На Харківщині затримали учасників банди, які здійснили розбійний напад (відео)

16:04  |  23.12.2022
На Харківщині затримали учасників банди, які здійснили розбійний напад

Фото: hk.npu.gov.ua

Троє невідомих зі зброєю увірвалися до будинку, зв’язали власника, заволоділи великою сумою грошей та ювелірними виробами. Оперативна робота поліцейських щодо встановлення причетних до тяжкого злочину осіб тривала близько місяця. На даний час проводяться заходи для притягнення фігурантів до кримінальної відповідальності. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Подія сталася 21 листопада у селищі Кам’яна Яруга Чугуївського району. Ввечері троє чоловіків у військовій формі з балаклавами на обличчях проникли до приватного домоволодіння, зв’язали 60-річного хазяїна, побили його і під загрозою пістолета забрали 10000 доларів США, 71000 гривень та золоті прикраси.

Поліцейські опитали свідків та вилучили речові докази. За фактом вчиненого злочину слідчі Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Проведення комплексу оперативно-розшукових заходів дозволило спільними зусиллями служб та підрозділів харківської поліції вийти на слід зловмисників. Ними виявилися 55-річний та 43-річний мешканці Чугуївського району та 51-річний житель Харківської області.

Під час реалізації оперативної інформації та проведення ряду санкціонованих обшуків за місцями мешкання фігурантів оперативники карного розшуку та поліцейські Чугуївського райуправління вилучили речові докази: предмети, схожі на пістолети «Флобер» і «Вальтер» та набої, мобільні термінали, грошові кошти, вироби з жовтого металу, полімерні хомути, скотч, транспортний засіб.

Двом мешканцям Чугуївщини слідчі повідомили про підозру у скоєнні розбійного нападу. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Щодо третього фігуранта проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення його місцезнаходження та притягнення до відповідальності.

Також працівники карного розшуку перевіряють трьох учасників групи на причетність до скоєння злочинів на території Харківської та інших областей України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: