На Харківщині затримали чоловіка, який ледь не вбив свого знайомого

11:48  |  17.01.2024
На Харківщині затримали чоловіка, який ледь не вбив свого знайомого

Фото: hk.npu.gov.ua

Конфлікт між чоловіками стався під час вживання спиртних напоїв. Наразі постраждалий перебуває в реанімації, стан його здоровʼя медики оцінюють як важкий. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Під час досудового розслідування слідчі зʼясували, що 24-річний підозрюваний тимчасово мешкав у 33-річного потерпілого в місті Південне.

14 січня під час вживання спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт. Щоб не продовжувати сварку, господар пішов з домоволодіння.

Але кривдник зателефонував йому і пішов назустріч, взявши з собою ніж. На вулиці він знову спровокував сварку з потерпілим та кілька разів вдарив ножем у спину.

15 січня слідчі відділу поліції № 3 ХРУП № 1 повідомили 24-річному чоловіку про підозру за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.

Чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: