На Харківщині затримали чоловіка під час незаконного збуту зброї

12:16  |  31.03.2023
На Харківщині затримали чоловіка під час незаконного збуту зброї

Фото: hk.npu.gov.ua

36-річний мешканець Чугуївського району знаходив потенційних покупців через знайомих, заздалегідь обговорював умови й вартість товару, а потім під час особистої зустрічі продавав їм зброю та боєприпаси. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Викрили та затримали зловмисника співробітники відділу поліції № 3 ХРУП № 1 спільно з працівниками СБУ та Харківської окружної прокуратури Харківської області.

«7 лютого у полі, розташованому в Чугуївському районі, зловмисник збув покупцю гранатомет РПГ – 22, — розказав начальник відділу поліції Олександр Горбачов. — 30 березня таким же чином він продав гранату та 18 набоїв калібру 7,62 мм».

У зловмисника вилучили мобільний телефон та грошові кошти.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами Кримінального кодексу України.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. 30 березня йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: