На Харківщині заарештували підозрюваного у вбивстві чоловіка

13:38  |  01.05.2023
На Харківщині заарештували підозрюваного у вбивстві чоловіка

Фото: hk.npu.gov.ua

Під час спільного розпиття алкоголю зловмисник спричинив знайомому смертельне ножове поранення. Тіло він замотав у ковдру та відвіз на територію одного з садових товариств, де сховав під дошками та соломою. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

На одній з покинутих дачних ділянок в селі Огульці Богодухівського району чоловік виявив замотане в ковдру та перев’язане мотузкою тіло.

На місце події виїжджали працівники відділення поліції № 1 Богодухівського РВП, Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області та прокурори Валківського відділу Богодухівської окружної прокуратури.

Під час огляду поліцейські виявили на тілі чоловіка ножове поранення в області грудної клітини. За попередніми даними, ушкодження були спричинені померлому кілька місяців тому.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років ув’язнення.

В ході проведення досудового розслідування поліцейські за кілька днів встановили особу, причетну до скоєння злочину. Зловмисника викрили за допомогою використання можливостей управління кримінального аналізу. Ним виявився місцевий мешканець 1962 року народження.

З померлим він познайомився ще у січні 2023 року. Під час спільного розпиття алкоголю зловмисник спричинив знайомому смертельне ножове поранення. Тіло чоловік замотав у ковдру та відвіз на територію одного з садових товариств, де сховав під дошками та соломою.

29 квітня слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину. Валківським районним судом Харківської області йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб без права внесення застави.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: