На Харківщині внаслідок ДТП загинуло троє людей

16:21  |  23.07.2024
На Харківщині внаслідок ДТП загинуло троє людей

Фото: hk.npu.gov.ua

Через зіткнення вантажівки та легкового автомобіля на місці аварії не сумісні з життям травми отримав 42-річний пасажир «ВАЗу». З численними травмами трьох пасажирів, серед яких двоє малолітніх дітей, та водія доставили до лікарні. Через деякий час в медичному закладі помер 5-річний хлопчик та його 35-річна мати. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

23 липня близько 10:40 до поліції надійшла інформація про те, що неподалік села Катеринівка сталося зіткнення вантажного автомобіля «МАН» та «ВАЗ-2109».

Внаслідок аварії на місці загинув пасажир легковика. Троє пасажирів та водій даного автомобіля були доставлені до районної лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості. Серед потерпілих були дворічний та п’ятирічний хлопці.

Близько 12:40 до поліції надійшло повідомлення про те, що в лікарні померла 5-річна дитина. Ще згодом черговий лікар повідомив, що померла 35-річна мати хлопчика.

На місце ДТП виїжджала слідчо-оперативна група слідчого управління ГУНП в Харківській області та Лозівського РВП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Всі обставини аварії встановлюються.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: