На Харківщині внаслідок ДТП одна людина загинула, ще четверо постраждали

10:45  |  11.09.2024
На Харківщині внаслідок ДТП одна людина загинула, ще четверо постраждали

Фото: hk.npu.gov.ua

Внаслідок зіткнення легкових автомобілів з травмами різних ступенів тяжкості п’ятьох людей доставили до лікарні. Одна з постраждалих від отриманих травм померла в медичному закладі. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

10 вересня близько 10:25 до поліції надійшла інформація про те, що на об’їзній автодорозі між селищем Панютине та містом Лозова сталося зіткнення легкових автомобілів Opel та ВАЗ-2105.

Внаслідок аварії від травм, не сумісних з життям, в лікарні померла 71-річна пасажирка ВАЗу. Водія та пасажира госпіталізували у тяжкому стані до медзакладу в місті Харків.

Двоє пасажирів автомобіля Opel з тілесними ушкодженнями доставили до районної лікарні, стан їх здоров’я лікарі оцінюють як середній.

На місце ДТП виїжджала слідчо-оперативна група слідчого управління ГУНП в Харківській області та Лозівського райвідділу поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: