На Харківщині вісім осіб зазнали поранень внаслідок ворожого обстрілу: слідчі зареєстрували наслідки військової агресії росіян

12:23  |  08.05.2023
На Харківщині вісім осіб зазнали поранень внаслідок ворожого обстрілу: слідчі зареєстрували наслідки військової агресії росіян

Фото: hk.npu.gov.ua

Протягом минулої доби росіяни завдавали удари по Харківському, Чугуївському, Ізюмському та Куп’янському районах. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

У неділю, 7 травня, окупанти здійснили обстріли ракетами С-300 по місту Балаклія Ізюмського району. В результаті пошкоджена територія автопарку, житловий п’ятиповерховий будинок, автомийка та цивільні автомобілі. Тілесні ушкодження отримали 7 громадян.

З травмами доставили до лікарні 82-річну жінку, 62 та 21-річних чоловіків. Іншим постраждалим надали медичну допомогу на місці, від госпіталізації вони відмовилися.

У селі Вовчанські Хутори Чугуївського району пошкоджені приватні будинки та автомобіль.

Внаслідок обстрілу села Бугаївка Чугуївського району травми отримала 67-річна жінка. Її доставили до медичного закладу.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: