На Харківщині викрили групу осіб у крадіжці паливно-мастильних матеріалів з державного підприємства

12:23  |  29.01.2023
На Харківщині викрили групу осіб у крадіжці паливно-мастильних матеріалів з державного підприємства

Фото: hk.npu.gov.ua

Свою злочинну діяльність чоловіки розпочали у вересні 2022 року. До злочинної діяльності причетні 9 співробітників підприємства. На даний час встановлюється сума завданої матеріальної шкоди державі. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисники розробили та налагодили систематичну схему по викраденню паливно-мастильних матеріалів.

Щодня працівники підприємства викрадали від 100 до 300 літрів дизельного пального. Потім вказане паливо вони збували 4 постійним клієнтам за ціною 40 гривень за літр.

29 січня працівники Лозівського районного відділу поліції спільно зі співробітниками управління карного розшуку ГУНП в Харківській області, Лозівською міжрайонною прокуратурою та СБУ провели 15 санкціонованих обшуків. Правоохоронці виявили та вилучили близько 5 тонн дизельного пального.

За вказаним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам загрожує до 8 років позбавлення волі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: