На Харківщині викрили двох мародерів, які обікрали АЗС та поцупили дорожній знак

18:24  |  09.04.2024
На Харківщині викрили двох мародерів, які обікрали АЗС та поцупили дорожній знак

Фото: hk.npu.gov.ua

Чоловік та жінка зібрали металеві вироби та збиралися здати їх до пункту прийому металобрухту. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Наприкінці лютого співробітники Чугуївського районного управління поліції спільно з поліцейськими офіцерами громади Чкаловської територіальної громади зупинили автомобіль «ВАЗ» з причепом, в якому знаходилось більш ніж 115 кілограмів виробів з металу.

Поліцейські встановили, що 37-річний водій та його 41-річна пасажирка викрали металеві предмети з території АЗС, яка тривалий час не працює через пошкодження після обстрілів.

Крім цього, дорогою вони ще викрали дорожній знак, що належить облавтодору. Викрадене збиралися здати до пункту прийому металобрухту, аби виручити за них гроші для власних потреб.

Правоохоронці вилучили речові докази.

9 квітня слідчі Чугуївського районного управління поліції повідомили зловмисникам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (вчинення крадіжки в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: