На Харківщині в результаті російських обстрілів поранення отримали дві жінки: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів за добу

11:22  |  02.04.2024
На Харківщині в результаті російських обстрілів поранення отримали дві жінки: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів за добу

Фото: hk.npu.gov.ua

Росіяни завдавали удари по населеним пунктам Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

1 квітня окупанти завдали удар по Куп’янську керованою авіабомбою КАБ-500 та обстрілювали з РСЗВ «Ураган». Поранення отримала цивільна жінка 1966 року народження. Пошкоджена будівля навчального закладу, багатоквартирний будинок, приватні домоволодіння.

У селі Курилівка близько 15:00 внаслідок артобстрілу пошкоджено шість приватних домоволодінь та автомобілі.

О 21:00 ворог обстріляв село Бочкове. Пошкоджено будинок, присадибні будівлі.

Близько 23:00 атакували Вовчанські Хутори. росіяни обстріляли село з артилерії, завдали удар КАБами. Пошкоджений будинок культури, адмінбудівля, амбулаторія, приватне домоволодіння, гараж.

У місті Вовчанськ внаслідок ударів керованими авіабомбами. Поранення отримала 27-річна жінка. З осколковими пораненнями її доставили в лікарню. Пошкоджені будівлі на території приватного підприємства, приватні домоволодіння, господарчі будівлі, гаражі, паркани, автомобілі.

О 12:03 росіяни завдали удар авіабомбою по селу Чернещина. Пошкоджені житлові будинки.

У селі Слобожанське через ворожі обстріли загорілися приватні нежитлові об’єкти.

Люботин росіяни обстріляли з ЗРК С-300. Пошкоджена нежитлова будівля.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: