На Харківщині в результаті обстрілів загинули 8 людей, 68 поранені: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів окупантів за добу

10:38  |  24.01.2024
На Харківщині в результаті обстрілів загинули 8 людей, 68 поранені: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів окупантів за добу

Фото: hk.npu.gov.ua

23 січня росіяни завдавали удари по Харкову та населеним пунктам Ізюмського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Вчора окупанти тричі обстріляли Харків з ракет С-300 та Х-22. Під ударами були Київський, Салтівський та Холодногірський райони.

О 04:00 та 07:15 окупанти завдали численні удари по Київському і Салтівському районам. Загинули 8 людей, з них 1 дитина. 57 осіб отримали поранення, серед них 8 дітей. Пошкоджені багатоквартирні житлові будинки, навчальний заклад, приміщення торговельного центру, автомобілі.

Близько 22:00 росіяни обстріляли Київський та Холодногірський райони. За медичною допомогою звернулося 9 громадян, серед постраждалих дитина. Пошкоджені житлові будинки, цивільна інфраструктура, наукова установа, будівля поштового підприємства та телекомунікаційного зв’язку.

Внаслідок обстрілів в міста Балаклія травми отримали 2 цивільні особи.

У селі Липці Харківського району пошкоджена будівля пожежного поста, модульний пункт базування екстреної допомоги та автомобіль швидкої, газопровід.

Керованою авіабомбою росіяни завдали удар по селу Козача Лопань Харківського району. Пошкоджена будівля кафе та магазин.

У місті Куп’янськ пошкоджено приватний будинок.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: