На Харківщині троє підлітків до смерті забили 62-річного чоловіка та зняли це на відео

19:32  |  27.02.2024

У Краснограді Харківської області затримали трьох підлітків. Поліція знайшла у їхніх телефонах відео, на якому неповнолітні хлопці до смерті забивають 62-річного чоловіка. Про це повідомив начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов.

За його даними, загиблий повертався додому з місцевого ринку, де ремонтує велосипеди, коли троє підлітків збили його з ніг та почали бити, знімаючи на відео.

«Найстарший серед них — 15-річний Ярослав, він же лідер групи. Після затримання сказав, що вважає себе учасником руху скінхедів та має однодумців в Києві. Саме тому вбивство знімали від початку до кінця — для підтвердження того, що воно насправді було», — сказано в повідомленні.

У вбивстві зізнались усі троє. Двом іншим затриманим, Марку та Дмитру — по 14 років. За словами Болвінова, усі троє кажуть, що хотіли побити, а не вбивати.

Втім на виявленому відео хлопці зовсім не дивуються та не лякаються, коли розуміють, що чоловік вже не дихає, а навпаки жартують про крематорій. Підліткам може загрожувати тримання під вартою та засудження до увʼязнення.

Матір найстаршого виховує його сама, при цьому веде асоціальний спосіб життя. Батьки двох інших хлопців не хочуть вірити в те, що їхні діти могли таке зробити.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: