На Харківщині триває відновлення 24 багатоквартирних житлових об’єктів

16:59  |  21.06.2024
На Харківщині триває відновлення 24 багатоквартирних житлових об'єктів

Фото: kharkivoda.gov.ua

Станом на 21 червня у Харківській області тривають будівельно-відновлювальні роботи на 24 об’єктах житлового господарства, які були розпочаті минулого року. Про це повідомили в ХОВА.

«Продовжуємо відновлювати багатоквартирні житлові об’єкти Харківщини, пошкоджені або зруйновані внаслідок збройної агресії російських окупантів. Цей напрямок роботи є одним з основних в роботі обласної військової адміністрації й перебуває під особистим контролем начальника ХОВА Олега Синєгубова. Попри виклики повномасштабної війни дбаємо про майбутнє жителів нашого регіону», – розповів заступник начальника ОВА Михайло Харнам.

За даними Департаменту капітального будівництва ХОВА, наразі роботи з будівництва та відновлення багатоквартирних об’єктів житлового господарства тривають у селищі Старий Салтів Чугуївського району; місті Дергачі, селищах Докучаєвське, Рогань, селі Руська Лозова Харківського району та місті Ізюм.

Загальна вартість відбудови складає 420,5 мільйона гривень, з них кошти фонду ліквідації наслідків збройної агресії – 195,1 мільйона гривень, кошти обласного бюджету – 8,1 мільйона гривень.

Наразі на дев’яти багатоквартирних житлових об’єктах роботи виконані на 100%, відбудова ще трьох об’єктів завершена на 90%. Відновлення та будівництво решти – триває за планом.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: