На Харківщині триває ліквідація наслідків негоди: проїзд державними та місцевими дорогами забезпечено

11:27  |  20.11.2023
На Харківщині триває ліквідація наслідків негоди: проїзд державними та місцевими дорогами забезпечено

Фото: kharkivoda.gov.ua

20 листопада майже по всій території регіону спостерігалися опади у вигляді снігу. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«На Харківщині триває ліквідація наслідків снігопаду. Наразі проїзд дорогами державного та місцевого значення забезпечено, ускладнень руху немає. Триває повторна обробка небезпечних ділянок та розширення проїзної частини», – сказав Олег Синєгубов.

За інформацією Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області, від вечора неділі до ранку понеділка на дорогах регіону працювало майже 150 одиниць дорожньої техніки.

На обробку покриття використано близько 2 тисяч тонн протиожеледних матеріалів. Загалом було розчищено 1800 км доріг загального користування державного значення.

Найскладнішою ситуація була на Ізюмському напрямку, де опади були найінтенсивнішими. Товщина снігового покриву в середньому сягнула 10 сантиметрів, зазначили у Службі.

Проїзд автодорогами державного значення Харківщини було забезпечено, скарги та ДТП, що сталися через незадовільну якість покриття – відсутні. Перебоїв та затримок у русі автотранспорту не зафіксовано.

Територію Харківської області, за прогнозами синоптиків, циклон має покинути сьогодні після 14 години.

Як повідомили у ДП «Дороги Харківщини», для ліквідації наслідків негоди на шляхах місцевого значення залучено 35 одиниць спецтехніки, використано понад 270 м³ піщано-сольової суміші.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: