На Харківщині та в інших областях проблеми з електрикою

21:21  |  11.09.2022
свечка

У різних районах Харкова та області відсутнє електропостачання через удар окупантів по об’єктах інфраструктури, про проблеми з електропостачанням повідомляють також на Полтавщині й Сумщині. Про це повідомили користувачі соціальних мереж.

Жителі Харкова повідомляють про відсутність світла у різних районах міста. Також немає електроенергії у Лозовій.

Пізніше мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що росіяни завдали удару по інфраструктурному об’єкту Харкова.

«Внаслідок удару в багатьох районах міста зникло світло. З цієї ж причини в тих же районах немає води – не працюють насоси. Це підла та цинічна помста російського агресора за успіхи нашої армії на фронті, зокрема – у Харківській області», — написав Терехов.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти завдали удари по критичній інфраструктурі Харкова та області.

«У деяких населених пунктах немає електро- та водопостачання. На місцях влучань виникли пожежі, рятувальники Обласного управління ДСНС локалізовують загорання. Усі профільні служби працюють на місцях та усувають пошкодження», — написав він.

Дергачівська міська рада повідомила, що територія громади повністю знеструмлена у зв’язку з тим, що окупанти вдарили по об’єктам критичної інфраструктури.

Про проблеми з електрикою повідомляють навіть у російському Бєлгороді. За словами мера міста, Бєлгород частково знеструмлено через збій на підстанції «Південна», де була велика аварія в четвер.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: