На Харківщині сталося 14 пожеж через обстріли

9:58  |  11.08.2022
Харківські рятувальники ліквідували сім пожеж, спричинених обстрілами

Фото: facebook.com/MNSKHARKIV

Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 10 по 11 серпня, ліквідували через обстріли 14 пожеж та 11 ворожих боєприпасів, що не розірвалися.

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Харківській області, внаслідок ракетного удару по житловому кварталу Київського району міста було пошкоджено одноповерхову офісну будівлю, частково балкони і вікна житлової п’ятиповерхівки.

За даними ДСНС, найбільше від ворожих атак постраждало село Циркуни Харківського району, де протягом доби сталося 12 пожеж, десять з яких виникли під час масованих артилерійських обстрілів з 11:00 до 14:00, ще дві — о 17:04.

Горіли дев’ять господарчих споруд, два гаражі, житловий будинок та магазин. Завдяки оперативній роботі рятувальників від знищення вогнем врятували дев’ять приватних житлових будинків, п’ять надвірних забудов та готельний комплекс. Попередньо постраждалих немає.

У селищі Печеніги Чугуївського району обстріли окупантів спричинили дві пожежі. Горіла хвойна підстилка у лісовому масиві на площі 1 га та суха трава на відкритій території на площі 400 кв. м. Пожежі виникли о 17:45 та 20:30 та були оперативно ліквідовані.

Всього за добу рятувальники здійснили 23 оперативних виїзди, з яких: 15 — на ліквідацію пожеж; 4 — на допомогу комунальникам та поліції; 4 — з інших причин.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: