На Харківщині рятувальники за добу ліквідували три пожежі, спричинені бойовими діями

10:40  |  03.11.2022
Харківські рятувальники ліквідували п’ять пожеж, спричинених обстрілами

Фото: city.kharkov.ua

Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 18 оперативних виїздів, з яких: 9 – на ліквідацію пожеж, 3 з яких пов’язані з веденням бойових дій; 1 – на аварійно-рятувальні роботи; 6 – для надання допомоги населенню, поліції та комунальникам; 2 – інші виїзди. Про це повідомили в МВС.

2 пожежі, які спричинив ворог своїми обстрілами, трапились у приватному секторі селища Дворічна Куп’янського району Харківщини.

Перша виникла о 13:21. Горів приватний будинок на площі 80 кв.м. Друга — о 15:31. Вогонь охопив приватний гараж на площі 18 кв.м, в якому знаходились автомобіль і мотоцикл.

Пожежі ліквідовані силами особового складу 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Постраждалих немає.

Близько 23:00 Київський район Харкова піддався черговому масованому ракетному удару. Внаслідок влучання однієї з ракет зайнялась одноповерхова будівля господарського призначення та тролейбус.

Площа горіння склала 13 кв.м. О 23:54 вогонь приборкано бійцями 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Постраждалих немає.

Близько 17:00 у м. Куп’янську був обстріляний один з приватних маєтків. Він зазнав руйнувань. Під завалами опинилась 76-річна жінка. Рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїхали для проведення аварійно-рятувальних робіт. На жаль, розібравши завали, вони виявили тіло жінки без ознак життя.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 754 вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міст Куп’янська та Ізюма рятувальники доставили близько 28 тонн питної води.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: