На Харківщині правоохоронець із Києва збив на смерть 15-річну дівчину на переході — ЗМІ

14:25  |  03.08.2023

У селищі Пісочин на Харківщині правоохоронець із Києва 2 серпня збив на смерть 15-річну дівчину на переході. Цей факт підтвердив журналістам речник Територіального управління ДБР у Полтаві Олександр Білка, повідомляє «Укрінформ».

“За попередньою інформацією, правоохоронець із Києва ввечері 2 серпня в районі населеного пункту Пісочин здійснив наїзд на 15-річну дівчину, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Від отриманих травм дівчина загинула”, — повідомив Білка.

Співробітники ДБР працювали на місці ДТП для встановлення всіх обставин.

“Попередньо встановлено, що водій був тверезим”, — зауважив речник відомства. Досудове розслідування розпочато за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілої особи).

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Юрий 15:50 | 03.08.23

    А работника Центрального аппарата Национальной полиции Украины — офицер Департамента внутренней безопасности Национальной полиции Украины Якименко Ярослав Леонидович арестован или гуляет ??? Интересно когда простой гражданин собьет его мгновенно за секунду в суд и в СИЗО, а эта мразь на свободе. Законы для рабов Украины действуют, а для этих убийц полицейских Украины не действуют. Впишите это в Конституцию Украины- рабы и не рабы. Законы Украины не работают. Обидно.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: