На Харківщині повідомили про підозру чоловіку, який підпалив автомобіль

13:23  |  04.09.2024
На Харківщині повідомили про підозру чоловіку, який підпалив автомобіль

Фото: hk.npu.gov.ua

Викрили зловмисника поліцейські офіцери громади СПД №1 Лозівського районного відділу поліції. Порушником виявився 45-річний мешканець Павлоградської громади раніше судимий за аналогічний злочин. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

2 вересня до поліції надійшло повідомлення про те, що на території домоволодіння в селі Криштопівка Лозівського району горить автомобіль ВАЗ. Внаслідок займання автомобіля також згоріла господарча споруда на території двору заявника та пошкоджено дах сусіднього будинку.

В ході досудового розслідування встановлено, що до скоєння злочину причетний 45-річний чоловік. 1 вересня в селі Криштопівка він побачив колишню співмешканку з іншим чоловіком. Примітив його автомобіль. Після чого поїхав додому.

Вночі чоловік повернувся в село з підготовленою горючою речовиною. Він переліз через паркан на територію двору, де стояв автомобіль, облив  та підпалив.

Слідчі СПД №1 Лозівського районного відділу поліції за процесуального керівництва Лозівської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого  ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна)  Кримінального кодексу України. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: