На Харківщині повідомили про підозру чоловіку, який накинувся з кулаками на фельдшера швидкої допомоги, що приїхав на виклик

16:44  |  02.11.2023
На Харківщині повідомили про підозру чоловіку, який накинувся з кулаками на фельдшера швидкої допомоги, що приїхав на виклик

Фото: hk.npu.gov.ua

Правопорушник спочатку вдарив медика кулаком в обличчя, а коли останній втратив рівновагу та впав на підлогу, продовжив бити його ногами. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

28 серпня до поліції надійшло повідомлення від потерпілого. Чоловік заявив, що під час реагування на виклик про надання невідкладної допомоги йому нанесли тілесні ушкодження.

За адресою оперативно виїхали поліцейські, які з’ясували, що потерпілий у складі екіпажу екстреної медичної допомоги виїхав за викликом про погане самопочуття літнього чоловіка.

За місцем проживання пацієнта, де фельдшер надавав допомогу, прийшов 26-річний син господаря та почав заважати медику.

На зауваження фельдшера нетверезий чоловік реагував агресивно та виганяти медичних працівників з квартири. Після чого несподівано вдарив фельдшера кулаком в обличчя, а коли останній втратив рівновагу та впав на підлогу, продовжив бити його ногами. У результаті потерпілий отримав тілесні ушкодження.

Дізнавачі Чугуївського районного управління поліції повідомили чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 2 років обмеження волі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: