На Харківщині постійно працюють над посиленням фортифікаційних споруд (відео)

14:35  |  02.12.2023
На Харківщині постійно працюють над посиленням фортифікаційних споруд

Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Питання посилення обороноздатності Харківщини розглядаються комплексно. До будівництва фортифікацій долучається також відповідальний бізнес області та органи місцевого самоврядування. Про це в ефірі «Єдиних новини» заявив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Над посиленням оборонних споруд ми працюємо постійно. Цього року на ці потреби рішенням Кабміну з резервного фонду держбюджету Харківщині виділено понад 1,35 млрд грн»,  – повідомив Олег Синєгубов.

Крім того, з обласного бюджету спрямовано близько 405,5 млн грн на оборонні заходи. В тому числі й на будівництво оборонних ліній. Пріоритет – Куп’янський та Борівський напрямки.

«Маємо чіткі доручення від Президента, який нещодавно відвідав Куп’янщину, які саме лінії оборони потребують підсилення», –  сказав начальник Харківської обласної військової адміністрації.

Перші лінії оборонних споруд зводять на відстані кількох кілометрів від позицій ворога. Тому кожні такі роботи – це фактично спецоперація, адже доводиться працювати під вогнем ворога.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: