На Харківщині понад 700 людей висловили бажання керувати HIMARS — Немічев (відео)

19:02  |  02.07.2022
На Харківщині понад 700 людей висловили бажання керувати HIMARS — Немічев

У Харківській області 754 людини відгукнулися на оголошення начальника штабу спецпідрозділу Kraken Костянтина Немічева про набір екіпажів для реактивних систем залпового вогню HIMARS та MLRS. Про це Немічев повідомив «Суспільному».

За його словами, в Україну надходить озброєння, не виключено, що РСЗВ HIMARS та MLRS може отримати й спецпідрозділ Kraken.

«Таке озброєння 100% буде на нашому [Харківському] напрямку, тому що наш напрямок — один із пріоритетних, тобто, якщо брати Вовчанську, Куп’янськ, Ізюм — це дорога, якою йдуть логістичні сполучення, боєкомплекти, їжа та все інше для окупантів. Тому буде дуже багато сюрпризів на цьому напрямку. 754 заявки було, можемо вже збирати бригаду артилеристів, які будуть захищати Україну, потрібна лише зброя», — сказав Немічев.

За його даними, 754 заявки надійшли протягом трьох діб і від тих, хто вже захищає Україну від російської навали, і від тих, хто має намір служити.

Немічев також сказав, що російська армія має перевагу в артилерії, однак, на його думку, ситуація вирівняється найближчим часом.

«Коли все ж таки запрацює лендліз», — сказав начштабу спецпідрозділу.

 

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: