На Харківщині п’яний водій вкрав з АЗС пляшки з пивом

15:31  |  28.07.2023
На Харківщині п’яний водій вкрав з АЗС пляшки з пивом

Фото: hk.npu.gov.ua

Зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у присутності працівників АЗС самовільно відкрив холодильник та відкрито заволодів пляшками з пивом. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Повідомлення про злочин надійшло до чергової частини відділу поліції № 1 Ізюмського РУП 27 липня о 03.54 від касира автозаправної станції, розташованої у місті Балаклія.

Поліцейські розшукали 25-річного порушника.

Під час досудового розслідування встановлено, що він керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Щодо чоловіка склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За фактом відкритого заволодіння чужим майном, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у скоєнні злочину.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: