На Харківщині окупанти намагаються стримати Сили оборони від просування вглиб тимчасово захопленої території — Генштаб ЗСУ

18:36  |  08.08.2022
На Харківщині окупанти намагаються стримати Сили оборони від просування вглиб тимчасово захопленої території - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Харківському напрямку підрозділи ворога застосуванням танків, ствольної та реактивної артилерії намагаються стримати Сили оборони від просування вглиб тимчасово захопленої противником території. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Обстріли зафіксовано в районах населених пунктів Уди, Світличне, Золочів, Слатине, Нове, Борщова, Руські Тишки, Циркуни, Перемога, Слобожанське, Червоне, Гусарівка та Асіївка.

Окупанти завдали авіаударів біля Гусарівки, Верхнього Салтова та Байрака, а також залучили БПЛА для розвідки неподалік Цупівки та Руських Тишків.

На Слов’янському напрямку противник здійснював вогневе ураження з артилерії поблизу Великої Комишувахи, Дмитрівки, Вірнопілля, Рідного, Дібрівного, Грушувахи, Богородичного, Норцівки, Краснопілля та Микільського. Завдав авіаційного удару біля Залимана.

Окупанти без успіху спробували покращити тактичне положення неподалік Богородичного.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: