На Харківщині мати та вітчим погрожували 16-річній доньці фізичною розправою та принижували її

14:55  |  27.07.2022
На Харківщині мати та вітчим погрожували 16-річні доньці фізичною розправою та принижували її

Фото: hk.npu.gov.ua

Мати та вітчим погрожували дівчині фізичною розправою, висловлювались нецензурною лайкою та морально принижували її. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

26 липня до поліції надійшла інформація про те, що у селі Троїцьке Лозівського району мати разом з вітчимом вчиняють домашнє насильство над 16-літньою донькою.

На місце події виїхали поліцейський офіцер громади Владислав Бігун, старший інспектор ювенальної превенції Вікторія Ленівенко та представники служби у справах дітей Олексіївської територіальної громади Лозівського району.

Правоохоронці встановили, що на початку липня у родині виник конфлікт, під час якого батьки погрожували дитині та принижували її, нецензурно лаялись.

Стосовно дорослих складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: