На Харківщині двоє неповнолітніх пограбували чоловіка

16:31  |  04.01.2024
Под Харьковом с помощью эвакуатора угнали самосвал

На вулиці селища Краснокутськ підлітки помітили відчинений припаркований автомобіль. Один з хлопців спостерігав, щоб їх дії не були помічені. Його товариш проник в авто і викрав з гаманця банківські карти. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

До чергової частини сектору поліцейської діяльності №1 Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення від 29-річного чоловіка про крадіжку банківських карток та зняття з них грошей.

Під час проведення розшукових заходів дільничні офіцери поліції разом з поліцейськими групи реагування патрульної поліції оперативно з’ясували, що до злочину причетні двоє хлопців 15 і 17 років. Після скоєння крадіжки вони направились до магазинів і здійснили розрахунок з чужих карт за придбані товари.

Слідчі зібрали докази та повідомили неповнолітнім про підозру за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) та ч. 1 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України.

Санкціями статей передбачена відповідальність до 8 років позбавлення волі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: