На Харківщині чоловік повісив своїх двох собак на металевій трубі, після чого добивав обухом сокири (відео)

16:15  |  11.07.2024
На Харківщині чоловік повісив своїх двох собак на металевій трубі, після чого добивав обухом сокири

Фото: hk.npu.gov.ua

Чоловік повісив своїх двох собак на металевій трубі, після чого добивав обухом сокири. Завдяки небайдужості громадян, які викликали поліцію, вдалося врятувати одну із тварин. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Поліцейські встановили, що 21 травня 37-річний мешканець села Гаврилівка вирішив позбавити життя своїх двох собак. Чоловік обмотав мотузкою шиї тварин та повісив їх на металевій трубі, після чого витягнув із петлі та добивав обухом сокири по голові та тулубу.

Коли тварини перестали подавати ознаки життя, чоловік поклав їх до мішка і викинув в смітник. Одна із тварин вижила. Її жалібне скиглення почула небайдужа громадянка, яка і викликала поліцію.

Поліцейські доставили постраждалу тварину до ветеринарної клініки та придбали для неї необхідні ліки. Собака був у критичному стані. Від неминучої смерті його врятувала вчасно надана медична допомога.

На даний час із чотирилапим все добре. Песик на прізвисько «Гоша» зараз знаходиться у зоозахисників реабілітаційного центру «АКЄЛА», які надалі забезпечили тварині повний курс лікування.

Поліцейські офіцери громади довели причетність чоловіка до скоєння злочину.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. За вчинене чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: