На Харківщині чоловік під час святкування дня народження до смерті побив свого приятеля

19:29  |  28.12.2023
На Харківщині чоловік під час святкування дня народження до смерті побив свого приятеля

Фото: hk.npu.gov.ua

Під час святкування дня народження мешканець Чугуївського району побив свого приятеля. Від отриманих травм чоловік помер. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

27 грудня до Чугуївського районного управління поліції надійшло повідомлення про виявлення в одному з приватних будинків села Стара Покровка чоловіка без ознак життя.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. На тілі чоловіка експерти виявили ознаки насильницької смерті. Висновки експертизи підтвердили, що 48-річний місцевий мешканець помер внаслідок отриманих травм.

Поліцейські встановили обставини злочину та затримали зловмисника. Ним виявився 23-річний місцевий житель. Встановлено, що злочин стався 26 грудня. Того дня зловмисник святкував свій день народження.

Під час розпиття спиртних напоїв між іменинником та потерпілим виник конфлікт. В результаті молодий чоловік одягнув боксерські рукавиці, побив гостя та пішов спати. Потерпілий від отриманих травм помер.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

До суду направлено клопотання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: