На Харківщині чоловік під час сварки вбив товариша по чарці

13:07  |  18.01.2024
На Харківщині чоловік під час сварки вбив товариша по чарці

Фото: hk.npu.gov.ua

У стані алкогольного сп’яніння під час сварки зловмисник кілька разів вдарив потерпілого кухонним ножем. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

15 січня близько 13:00 до відділення поліції №1 Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що до нього звернувся сусід, який розповів йому про те, що скоїв вбивство чоловіка.

На місці події правоохоронці з’ясували, що 61-річний чоловік знаходився за місцем мешкання потерпілого. Вони посварилися і зловмисник кілька разів вдарив знайомого кухонним ножем. Після цього нападник залишив пораненого в кімнаті та пішов спати. Від отриманих травм постраждалий помер на місці.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: