Минулої доби ворог продовжував обстріли мирного населення Куп’янського, Харківського, Чугуївського та Ізюмського районів Харківської області — Синєгубов

10:34  |  03.10.2022
Обороноздатність Харківської області та міста Харків – першочергове завдання – Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

За інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, з пораненнями отриманими внаслідок російських обстрілів за добу госпіталізовано 2 цивільних в Чугуївському та Куп’янському районах. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

В області триває процес розмінування, піротехніками ДСНС протягом доби знешкоджено 569 вибухонебезпечних предметів. Втім, одразу розмінувати великі площі фізично неможливо, мінна небезпека, особливо на деокупованих територіях, залишається дуже високою.

В Ізюмському районі неподалік Балаклії на міні підірвався автомобіль екстреної медичної допомоги. На жаль, 60-річний водій загинув. 23-річний фельдшер отримав поранення.

Крім того, в Харківському районі на міні підірвався та отримав поранення 36-річний чоловік.

«Вкотре закликаю усіх бути максимально уважними і обережними! На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники працюють над тим, щоб повністю звільнити Харківщину від окупантів. Віримо в ЗСУ та працюємо на перемогу!», – сказав Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: