Минулої доби ворог масовано обстрілював Куп’янський, Харківський та Чугуївський райони — Синєгубов

10:58  |  27.01.2023
Минулої доби ворог масовано обстрілював Куп'янський, Харківський та Чугуївський райони - Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Минулої доби ворог масовано обстрілював Куп’янський, Харківський та Чугуївський райони. Як повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, під вогнем були Куп’янськ, Вовчанськ, Стрілеча, Дворічна та інші населені пункти.

Сьогодні о 6 ранку ворог обстріляв Куп’янськ. Снаряди влучили у відкриту місцевість біля житлового будинку. Горіли гаражі. Попередньо – без постраждалих.

Вчора у Дворічній Куп’янського району, на жаль, загинули 2 цивільних – чоловік та жінка. У смт Козача Лопань Харківського району незначних ушкоджень зазнала та була госпіталізована 70-річна жінка, у Вовчанську поранена жінка 60 років.

Вчора між селами Червоне та Велика Комишуваха Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої у полі підірвалися двоє чоловіків 40 та 35 років. Медики оцінюють стан одного з поранених як важкий, іншого – середньої тяжкості.

«На лінії зіткнення тривають запеклі бої. Наші захисники надійно тримають позиції та завдають ворогу втрат. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу!», – сказав очільник області.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: