Минулої доби у трьох районах Харкова були пожежі через обстріли

10:05  |  06.07.2022
Минулої доби у трьох районах Харкова були пожежі через обстріли

Фото: city.kharkov.ua

Дев’ять пожеж, спричинених ворожими обстрілами, сталися у Харкові та області за добу, з 5 по 6 липня. Таку оперативну інформацію повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області.

Пожежі трапились у Немишлянському (1), Новобаварському (1) та Київському (1) районах міста, а також у Харківському (3), Ізюмському (2) та Богодухівському (1) районах області. Горіли трава, пшеничне поле, навчальний заклад, житлові та адміністративні будівлі.

Зокрема, увечері рятувальники залучались до гасіння пожежі в Ізюмському районі. Так, біля селища Андріївка горіло поле пшениці на площі 500 кв.м. Для ліквідації займання було залучено дві одиниці техніки ДСНС та дев’ять рятувальників. Через  годину пожежу погасили.

Також внаслідок обстрілів учора спалахнув двоповерховий житловий будинок, гараж та три автомобілі у місті Дергачі Харківського району. До місця виклику виїхали два відділення на автоцистернах. Площа пожежі склала 200 кв.м.

Всього за добу рятувальники здійснили 26 оперативних виїздів, 19 — з яких на ліквідацію пожеж, 4 — для надання допомоги населенню, 2 — для проведення аварійно-рятувальних робіт, 1 — з інших причин. Крім того, протягом доби піротехнічні підрозділи ДСНС ліквідували дев’ять ворожих боєприпасів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: