Минулої доби росіяни обстрілювали мешканців прикордоння Харківщини з різних видів озброєння: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів росіян

10:53  |  08.08.2024
Минулої доби росіяни обстрілювали мешканців прикордоння Харківщини з різних видів озброєння: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів росіян

Фото: hk.npu.gov.ua

Окупанти завдавали удари по населених пунктах Харківського, Ізюмського та Куп’янського районів. 7 серпня поліцейські здійснили 14 оглядів місць подій, внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про 19 кримінальних проваджень, пов’язаних зі збройною агресією російської федерації. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

7 серпня ворожий дрон влучив у службовий автомобіль у місті Куп’янськ.

Внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ «Ураган» села Глушківка горіла трава на площі 30 м кв. Пошкоджено об’єкт цивільної інфраструктури.

Дві ворожі ракети влучили по території лісу у місті Чугуїв.

В селі Світличне росіяни завдали удару поблизу населеного пункту. Пошкоджено цивільний інфраструктурний об’єкт.

8 серпня ворог завдав удару безпілотником по селу Калинове. Внаслідок обстрілу пошкоджено два приватні домоволодіння.

Росіяни завдали удари за межами села Піски Радьківські. Внаслідок обстрілу сталося загоряння лісової підстилки.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Триває евакуація населення з населених пунктів, які потерпають від постійних обстрілів з боку військових рф. 7 серпня поліцейські вивезли з території Куп’янського району чотирьох людей.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: