Минулої доби російські окупанти вели вогонь по населених пунктах Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів — Синєгубов

10:51  |  12.05.2023
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 20 квітня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Внаслідок обстрілу з РСЗВ селища Великий Бурлук Куп’янського району пошкоджені торгові павільйони на місцевому ринку та щонайменше 7 приватних будинків. Також пошкоджені адміністративна будівля та заклад освіти, постраждав комунальний транспорт. Поранень зазнали та були госпіталізовані в стані середньої тяжкості 16-річна дівчина та жінки 43 та 62 років. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У Вовчанську артилерійським обстрілом зруйновано приватний житловий будинок. З-під завалів рятувальники дістали 88-річну жінку. Вона отримала поранення та була госпіталізована.

В області залишається високою мінна небезпека. Вчора близько 15:30 в районі села Турове Богодухівського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався трактор. На щастя, ніхто не постраждав.

«На лінії зіткнення захисники Харківщини тримають свої позиції та дають відсіч російським окупантам. Віримо в ЗСУ та робимо усе можливе для Перемоги України!», — повідомив голова ХОВА.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: