Минулого тижня обласний гуманітарний штаб відправив понад 14 тисяч проднаборів для жителів Харківщини

15:54  |  24.01.2023
Минулого тижня обласний гуманітарний штаб відправив понад 14 тисяч проднаборів для жителів Харківщини

Фото: kharkivoda.gov.ua

Впродовж минулого тижня у громади області передали 14 349 тисяч продовольчих наборів, понад 24 тисячі літрів олії, 26,4 тонни одягу та 234 кілограми дитячого харчування. Про це повідомили в ХОВА.

Продукти харчування, олію та одяг предавали у Циркунівську, Вільхівську, Люботинську, Пісочинську, Нововодолазьку, Дергачівську та Малоданилівську громади Харківського району; Краснокутську, Валківську, Коломацьку та Золочівську громади Богодухівського району; Чугуївську, Новопокровську та Вовчанську громади Чугуївського району; Близнюківську, Лозівську та Первомайську громади Лозівського району; Куп’янську громаду; Балаклійську громаду Ізюмського району.

Крім того, переселенцям, які тимчасово живуть у Лозівському коледжі мистецтв, передали по 100 матраців, подушок, ковдр, комплектів постільної білизни та 50 наборів посуду від гуманітарної місії ООН. Також надійшло 17 фур з теплим одягом, продуктами харчування та іншими речами першої необхідності.

При Харківській ОВА діє Координаційний гуманітарний штаб, з яким співпрацює понад 120 волонтерських організацій та благодійників.

До Центру можна звернутися з питань евакуації з деокупованих територій, а також надання та отримання гуманітарної допомоги, залишивши заявку у відповідному розділі на сайті.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: