Мешканцям «Воробйових гір на Полях» підключать інженерні комунікації

15:13  |  23.02.2023
Мешканцям «Воробйових гір на Полях» підключать інженерні комунікації

Фото: city.kharkov.ua

Харківська міська рада відреагувала на колективні звернення власників квартир недобудови ЖК «Воробйові гори на Полях-1», і будинок ввели в експлуатацію.

Як повідомив заступник міського голови з питань цифрової трансформації Сергій Кузьмін, причина скарг полягала в тому, що люди в’їхали у квартири, які ще не були введені в експлуатацію, тобто, без тепла, гарячої води та світла, хоча забудовник обіцяв отримати сертифікат готовності.

За дорученням Харківського міського голови Ігоря Терехова профільні підрозділи міськради спільно з головою Адміністрації Шевченківського району Володимиром Котковським виїхали на об’єкт будівництва та під час вивчення документації забудовника виявили значні порушення та недоліки.

Забудовника зобов’язали привести проєктну документацію у відповідність до будівельних норм. Сергій Кузьмін зазначив, що, завдяки злагодженій роботі підрозділів міської ради, необхідна робота була проведена — 13 лютого документи завантажили до Реєстру будівельної діяльності, а 21 лютого житловий комплекс ввели в експлуатацію.

Це означає, що найближчим часом квартири мешканців будуть підключені до всіх інженерних комунікацій.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: