Мешканці міста Вовчанськ повідомили про підозру у колабораційній діяльності

15:17  |  08.12.2023
Мешканці міста Вовчанськ повідомили про підозру у колабораційній діяльності

Фото: hk.npu.gov.ua

Під час окупації 45-річна жінка добровільно погодилась обійняти посаду начальника сектору моніторингу та контролю у військовій цивільній адміністрації. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Місцева мешканка контролювала виконання документів військової цивільної адміністрації міста Вовчанськ та тих, які надходили з керівної окупаційної адміністрації в Харківській області, що знаходилася в місті Куп’янськ.

Також порушниця неодноразово публічно висловлювалась щодо правильності та правомірності поширення суверенітету російської федерації на території України, схвалювала дії російського президента.

7 грудня дізнавачі відділу поліції № 1 Чугуївського РУП за процесуальним керівництвом Чугуївської окружної прокуратури Харківської області заочно повідомили жінці про підозру за ч. 2 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: