«Меседжі, що «тут і зараз, завтра нападуть на Харків» – це російська ІПСО» — ГУР МО

19:16  |  03.04.2024
Окупанти завдали авіаційного удару в районі Бударків на Харківщині - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Сили оборони не фіксують формування ударних груп противника для повторних нападів на Україну, у військовій розвідці кажуть, що вкидами про «наступ на Харків» ворог намагається посіяти панічні настрої всередині нашої країни. Про це повідомив представник ГУР МОУ Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону.

Юсов зазначив, що крім ІПСО щодо «намірів путіна захопити Харків», ворог використовує й інші теми для дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні. За його словами, військове керівництво України розробляє різні плани протидії ворогу.

«Паралельно з цим відбуваються й інші речі, ось знову активізувалася білоруська тема, наприклад. Або деякі інші, які ворог любить використовувати, щоб збурювати панічні настрої, зокрема всередині країни. Нічого стратегічно нового і щодо формування ударних груп не відбулось. Те, що відбувається, комунікується, пояснюється, і зрештою, незалежні військові аналітики, не лише офіційні посадові особи, можуть аналізувати й підтверджувати цю інформацію. Стосовно того, як треба реагувати… Безумовно укріплення лінії оборони по всьому напрямку відбувається зараз надзвичайно активно. Є різні плани, командування опрацьовує різні сценарії. Що ж стосується загрози «тут і зараз, завтра нападуть» і «треба негайно тікати й сіяти паніку», звісно, це – російська ІПСО», — сказав Юсов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: