Мер Харкова нагородив переможців конкурсу «Молода людина року»

17:24  |  26.06.2023
Молода людина року

Фото: прес-служба Харківської міськради

Нагородження переможців та лауреатів конкурсу «Молода людина року — 2023» пройшло сьогодні, 26 червня  у Харкові. Харківський міський голова Ігор Терехов привітав талановиту молодь, зазначивши, що саме за нею — майбутнє України.

«Я пишаюся вами, кращі з кращих! І мені дуже приємно нагороджувати вас за видатні досягнення. Адже багатство кожної країни — це, в першу чергу, не золотовалютний резерви, а її люди. Я впевнений, що ми переможемо у війні і будемо разом відновлювати наше місто-герой Харків», — зазначив Ігор Терехов.

Лауреатам та переможцям конкурсу «Молода людина року — 2023» мер вручив Подяки міського голови та памʼятні статуетки.

Цьогоріч конкурс проходив в одинадцяти номінаціях: «Учні закладів загальної середньої освіти», «Учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти», «Студенти закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації», «Студенти (курсанти) закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації», «Наукова діяльність», «Культура та мистецтво», «Фізична культура та спорт», «Діяльність у невиробничій сфері», «Діяльність у галузі виробництва, підприємництва», «Громадська діяльність», «Волонтерська діяльність».

Конкурс «Молода людина року» проводиться в рамках реалізації міської програми «Молодь Харкова». Мета конкурсу — підтримка обдарованої та талановитої молоді, заохочення вагомих досягнень молодих фахівців у виробничій, науковій і творчій діяльності, а також у різних сферах суспільного життя. Організатор — Управління в справах сім’ї та молоді Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: