Масштабний огляд автомобілів в OnTaxi

9:00  |  17.07.2019
Такси в Харькове

Online taxi

Вже понад два тижні водії, які співпрацюють із сервісом виклику авто OnTaxi, проходять огляд стану своїх авто.

“Ця процедура проводиться щороку і є обов’язковою для всіх водіїв, які зареєстровані в нашому додатку. Вона проводиться у всіх містах, де представлений наш сервіс. На черзі — автомобілі в першій столиці. Це робиться для того, аби кожен з нас міг замовити таксі у Харкові та бути впевненим, що він доїде до місця призначення без проблем. Ця процедура допомагає нам підтримувати якість сервісу та розподіляти машини по класах,” — заявляють в OnTaxi.

Найважливіше значення під час огляду має наявність та справність ременів безпеки. Також важлива чистота всередині авто, відсутність запаху в салоні та технічний стан кондиціонеру, якщо його наявність була вказана під час реєстрації.

Ті ж, хто не приїхав у вказаний час були відключені від сервісу. Тепер цим людям потрібно показати своє авто в індивідуальному порядку. Тільки тоді з цими водіями буде поновлено співробітництво.

“Підтримці швидкої роботи сервісу сприяють високий рівень компетентності служби підтримки та менеджерів за якістю — вони обробляють зауваження клієнтів, які до нас потрапляють. Якщо зауваження критичні, водія блокують до виправлення зауважень і проводять індивідуальний додатковий огляд перед повторним підключенням,” — коментують OnTaxi.

Ті ж водії, машини яких не відповідають вимогам OnTaxi, найчастіше переходять працювати в інші сервіси та служби.

Нагадаємо, що в травні цього року компанія OnTaxi відмовилася від старих автомобілів марки ВАЗ. Залишилися тільки ВАЗ 2109 та новіші моделі. Це рішення було прийнято для підвищення рівня комфорту пасажирів під час поїздки. Крім того, тепер автомобілі Daewoo Lanos і Sens переведені із класу “Стандарт” у клас “Економ”, а автомобіль Chevrolet Lacetti переведено із класу “Комфорт” в клас “Стандарт”.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: