Масований обстріл Харкова розпочався 4 серпня о 18:00 та тривав до ранку 5 серпня — поліція

10:03  |  05.08.2022
Масований обстріл Харкова розпочався 4 серпня о 18:00 та тривав до ранку 5 серпня - поліція

Фото: hk.npu.gov.ua

В результаті злочинних дій ворога жителі районів отримали поранення. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

В поліції повідомили, що масований обстріл об’єктів цивільної інфраструктури з системи залпового вогню «Смерч» розпочався 4 серпня о 18:00 та тривав до ранку 5 серпня. За цей час у Шевченківському та Індустріальному районах міста пошкоджень зазнали  житлові будинки,  припарковані автомобілі, магазини, ринок, дитячі майданчики.

До лікарні із травмами різного ступеню тяжкості доставлені троє громадян, які під час обстрілу перебували на вулиці.

«Ворог знову довів, що воює не з військовими об’єктами, а влаштовує терор мирному населенню Харкова», — повідомили в поліції.

Зараз працівники  територіальних підрозділів ГУНП в Харківській області разом з експертами-криміналістами та вибухотехніками проводять огляди місць подій, вилучають речові докази, опитують свідків.

Вирішується питання щодо внесення подій до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Після чого матеріали кримінального провадження будуть направлені до прокуратури для визначення підслідності.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що цієї ночі окупанти здійснили масований обстріл Шевченківського, Індустріального та Салтівського районів Харкова.

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури Харкова розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: