Майже 2000 людей долучилися до «Армії відновлення» на Харківщині

14:28  |  24.04.2023
Майже 2000 людей долучилися до «Армії відновлення» на Харківщині

Фото: kharkivoda.gov.ua

За останній тиждень до «Армія відновлення» поповнилася ще 110 робітниками. Загалом суспільно корисні роботи здійснюють 1953 людини в 51 територіальній громаді Харківщини.

«Найбільше охочих — у Чугуївському району, а саме в Зміївській тергромаді. Люди беруть участь як у суспільно корисних роботах, так і у відновлювальних. Це вкрай важливо, адже відбудовувати регіон необхідно вже зараз», — зазначила заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська.

У Харківському районі учасники програми беруть участь у розборі завалів трамвайного депо. Також надають допомогу особам з інвалідністю, громадянам похилого віку.

Нещодавно «Армія відновлення» запрацювала на базі громадських організацій та благодійних фондів, де разом з волонтерами забезпечує населення гуманітарною допомогою.

У Лозівському районі учасники «Армії відновлення» долучилися до робіт із заготівлі дров для опалювального сезону, ліквідації стихійних сміттєзвалищ та облаштуванню полігонів ТПВ.

До «Армії відновлення» може долучитися кожен охочий, ставши на облік до Центру зайнятості за місцем проживання. Зголосившись на цю програму, працівники отримуватимуть заробітну плату та страховий стаж.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: