КВПВ наводить лад у селищі Жуковського

17:54  |  22.08.2022
КВПВ наводить лад у селищі Жуковського

Фото: city.kharkov.ua

КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» наводить лад у селищі Жуковського, вивозячи тверді побутові відходи. Як повідомили на підприємстві, на вул. Астрономічній, вул. Академіка Проскури, пр. Жуковського та інших вулицях мікрорайону встановили 116 контейнерів для збирання побутових відходів.

Лише за один місяць з цього маршруту робітники КВПВ вивезли понад 3,8 тис. куб. м твердих побутових відходів.

Водій Іван Клюй понад 10 років працює у КП «КВБО», спочатку вантажником, потім водієм. З початку війни він продовжив працювати та вивозити побутові відходи з різних районів міста.

Як згадує робітник, одного дня неподалік Центрального ринку, біля його сміттєвоза, почали розриватися снаряди, випущені російською установкою «Град». На щастя, ніхто тоді не постраждав.

З подібними ситуаціями під час роботи стикалися і вантажники Сергій Ралюченко та Олександр Іванський. Але, попри небезпеку у роботі, міняти вони її не збираються, розуміючи важливість своєї праці для харків’ян. А городяни, своєю чергою, дякують працівникам КП «КВБО» і навіть пригощають їх іноді смаколиками.

Як зазначив директор КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» Олексій Артикуленко, попри обстріли, працівники КВПВ продовжують якісно та в повному обсязі виконувати свої обов’язки, піклуючись про чистоту міста.

«Ми з вдячністю ставимося до харків’ян, які, попри такий складний час, знаходять можливість сплачувати за наші послуги», — зазначив Олексій Артикуленко.

Раніше у КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» повідомляли, що їхні робітники наводить лад у мікрорайонах «Горизонт» та «Сонячний», які також зазнали значних обстрілів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: