КВПВ наводить лад на вулицях у Холодногірському районі

11:21  |  22.11.2022
КВПВ наводить лад на вулицях у Холодногірському районі

Фото: city.kharkov.ua

Бригади КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» з початку війни без перерви вивозять сміття з вулиць Малиновського, Чоботарської, Дмитрівської та інших у Холодногірському районі.

Як повідомили на підприємстві, на цьому маршруті встановлено 19 контейнерів. Щоденне вивезення твердих побутових відходів з цього сектору складає 19,85 куб.м, а за три останні місяці було вивезено понад 1,6 тис. куб. м ТПВ.

Напередодні на цьому маршруті працювала бригада у складі водія Юрія Бережного та вантажника Артура Сабіни. У цьому секторі вони вивозили сміття і 24 лютого, коли розпочалася повномасштабна війна.

За їхніми словами, вони не відразу зрозуміли, що сталося, але не розгубилися і продовжили роботу. Упродовж усіх цих місяців  працівники КВПВ могли неодноразово потрапити під обстріл, але, як висловився Артур Сабіна, «прильоти» завжди були за ними.

Попри те, що небезпека зберігається і зараз, свою роботу бригада залишати не збирається, адже задоволені колективом та ставленням керівництва.

Працівники КВПВ лише звертаються до харків’ян з проханням поважати їхню працю, яка здійснюється на благо Харкова, зокрема, звертати увагу на паркування особистого автотранспорту, щоб він не заважав проїзду спецтехніки.

«Також хотілося б, щоб робочий день починався раніше, наприклад з п’ятої ранку. Так нам буде зручніше працювати та вивозити сміття», – зазначив Юрій Бережний.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: