Куп’янщина отримала пожежний автомобіль від німецьких партнерів

17:14  |  19.01.2024
Куп’янщина отримала пожежний автомобіль від німецьких партнерів

Фото: kharkivoda.gov.ua

Машину вдалося отримати за співпраці з адміністрацію німецького міста Райнбах. Пожежний автомобіль використовуватиметься місцевою пожежною охороною для оперативного реагування та усунення наслідків ворожих ударів. Про це повідомили в Харківській ОВА.

«Дякуємо нашим міжнародним партнерам за допомогу постраждалим і деокупованим громадам Харківської області. Оскільки Куп’янська міська тергромада системно страждає від обстрілів російських окупантів, техніка підсилить підрозділи вогнеборців. Продовжуємо роботу на базі Регіонального офісу міжнародного співробітництва», — зазначив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.

Пожежний автомобіль на базі  MAN оснащений всім необхідним для гасіння пожежі та надання першої невідкладної допомоги. Він обладнаний висувними драбинами, потужними ліхтарями для роботи в нічний час, системою піногасіння, ношами, гідрантами, рукавами, інструментарієм та іншим.

«По функціоналу це один із найпотужніших автомобілів. Переконаний, що ця допомога не остання. Разом з нашими постійними партнерами з міста Райнбах проводимо перемовини щодо подальшого підсилення підрозділів пожежної охорони, яка була створена на базі Ківшарівської територіальної громади та ДСНС Куп’янщини», — говорить начальник Куп’янської МВА Андрій Беседін.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: