Кинувся з ножем на перехожого: у Харкові затримали чоловіка

19:31  |  06.12.2023
Кинувся з ножем на перехожого: у Харкові затримали чоловіка

Фото: hk.npu.gov.ua

Зловмисник зненацька підбіг до компанії невідомих йому громадян та вдарив 26-річного чоловіка спочатку ногою, а потім встромив ніж у спину. Після цього нападник втік з місця події. Потерпілий з ножовим пораненням знаходиться у лікарні. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Подія трапилась ввечері у Салтівському районі.

Оперативники та працівники сектору кримінального аналізу Харківського РУП № 2 провели комплекс оперативно-розшукових заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився 23-річний безробітний мешканець Харкова.

В ході проведення санкціонованого обшуку у затриманого виявили та вилучили речові докази. Зловмисник добровільно вказав місце, де він викинув ніж, який також вилучили правоохоронці.

За даним фактом слідчими Харківського РУП № 2 зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 121(умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

За санкцією статей чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: