KharkivMusicFest: у ТРЦ «Nikolsky» виступили юні піаністи (Фото)

15:49  |  27.05.2023
KharkivMusicFest

Фото: Департамент культури Харківської міськради

У ТРЦ «Nikolsky» в рамках фестивалю KharkivMusicFest і проєкту ArtPiano відбувся виступ юних музикантів-піаністів мистецьких шкіл, які розташовані у Новобаварському районі Харкова. Про це повідомляють в Департаменті культури Харківської міськради.

Подія відбулася за ініціативи Департаменту культури Харківської міської ради. Тривале онлайн навчання не стало на заваді бажанню учнів подарувати слухачам прекрасну музику та поділитися енергією. Діти виконували музичні твори відомих композиторів з артистизмом та високим рівнем майстерності.

KharkivMusicFest

Фото: Департамент культури Харківської міськради

Для юних музикантів, їх батьків, викладачів і  для слухачів був радісний, піднесено емоційний день, адже нарешті відбувся справжній публічний концерт, за яким так скучили юні музиканти. Зазначимо, що в їх виконанні «Гімн України» М. Вербицького лунав особливо проникливо та торкав серце кожного.

Департамент культури подякував за вситуп учням, викладачам дитячої школи мистецтв № 2 ім. П.І. Чайковського, дитячої школи мистецтв № 4 ім. М.Д. Леонтовича, дитячої музичної школи № 7 ім. М.П. Мусоргського.

KharkivMusicFest

Фото: Департамент культури Харківської міськради

Також 26 травня харків’яни мали змогу насолодитися виступами учнів та викладачів Дитячої музичної школи №3 ім. М.В. Кармінського, що у Холодногірському районі. Учні та викладачі дуже скучили за концертними виступами та слухачами, тому виконували свої програми з великим натхненням та задоволенням.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: